Φώφη Γεννηματά για ΝΔ: Μοναδικός στόχος ο κομματικός έλεγχος της εκπαίδευσης

Το ράβε ξήλωνε της ΝΔ στην εκπαίδευση συνεχίζεται με μοναδικό στόχο τον κομματικό έλεγχό της

Γιατί επί έναν χρόνο η υπουργός Παιδείας αρνείται να καταργήσει τους νόμους του ΣΥΡΙΖΑ και να επαναφέρει τις διαφανείς διαδικασίες του νόμου 3848/2010 για τις δομές και την επιλογή των στελεχών της εκπαίδευσης αναρωτιέται η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, σημειώνοντας πως η κυβέρνηση “διώχνει τα ροζ στελέχη και έρχονται οι γαλάζιοι με  μια ξαφνική τροπολογία, χωρίς αντικειμενικά κριτήρια, χωρίς καμία αξιολόγηση. Μόνο προσόν το κομματικό διαβατήριο”.

Είναι βέβαιο πλέον Kύριε Μητσοτάκη ότι στήνετε το κομματικό κράτος της δεξιάς και στην Εκπαίδευση. Αυτό εννοούσατε όταν μιλούσατε για μεταρρυθμίσεις; Μας γυρίζετε πολλά χρόνια πίσω, παίζετε επικίνδυνα παιχνίδια με το μέλλον των παιδιών μας» αναφέρει η κ. Γεννηματά.

Προηγήθηκε η έκδοση από το υπουργείο Παιδείας δύο Προκηρύξεων  για την  πλήρωση με επιλογή  Διευθυντών  Εκπαίδευσης Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης, με προσωρινούς Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Με τις Προκηρύξεις το υπουργείο παιδείας καλεί   τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αντίστοιχα που έχουν τα νόμιμα προσόντα να υποβάλουν σχετική αίτηση, συνοδευόμενη από τα αναγκαία δικαιολογητικά.

  • Δείτε εδώ την Προκήρυξη  για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
  • Δείτε εδώ την Προκήρυξη  για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

Οι αιτήσεις – δηλώσεις για τη συμμετοχή στην εν λόγω διαδικασία επιλογής υποβάλλονται ηλεκτρονικά, μαζί με τα ως άνω αναγκαία δικαιολογητικά, από 31- 07-2020 έως 06-08-2020 και ώρα 18:00.

Επισημαίνεται ότι μετά την οριστική υποβολή της αίτησης υποψηφιότητας δεν είναι δυνατή η τροποποίησή της. Ο φάκελος υποψηφιότητας κατατίθεται στο Κεντρικό Κτήριο ΥΠΑΙΘ, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην προηγούμενη παράγραφο του παρόντος μέχρι και τις 07-08-2020 και ώρα 15.00.

* Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.

  • Ακολούθησέ μας στα social media

     

  • Ενημερώσου για όλα τα Εκπαιδευτικά Νέα στο ηλεκτρονικό, εκπαιδευτικό περιοδικό eDweek.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.