ΦΕΚ | 136 νέα σχολεία στο πρόγραμμα “σχολικά γεύματα”

Με την Απόφαση της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Σοφίας Ζαχαράκη εντάσσονται 136 νέες σχολικών μονάδων στο πρόγραμμα “Σχολικά Γεύματα” για το σχολικό έτος 2020-2021.

Σκοπός με την παρούσα απόφαση επεκτείνεται, επιπρόσθετα της υπό στοιχεία Φ.14/ΦΜ/108048/Δ1/29.8.2020 υπουργική απόφαση με θέμα «Υλοποίηση του προγράμματος “Σχολικά Γεύματα” στα Δημοτικά Σχολεία της χώρας για το σχολικό έτος 2020-2021» (Β’ 3606), το πρόγραμμα «Σχολικά Γεύματα» το οποίο υλοποιείται από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, στα δημοτικά σχολεία που αναφέρονται στους Πίνακες του Παραρτήματος και για το χρονικό διάστημα Σεπτέμβριος-Δεκέμβριος 2020.

Παραρτήματα

Το παρακάτω παράρτημα προσαρτάται στην παρούσα απόφαση και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος αυτής.

Παραρτήματα 1) Παράρτημα 1 – Αποδέκτες προς ενέργεια – Προσθήκη νέων σχολείων

Η υπό στοιχεία Φ.14/ΦΜ/108048/Δ1/29.8.2020 υπουργική απόφαση με θέμα «Υλοποίηση του προγράμματος “Σχολικά Γεύματα” στα Δημοτικά Σχολεία της χώρας για το σχολικό έτος 2020-2021» (Β’ 3606), συνεχίζει να ισχύει παράλληλα με την παρούσα.

Σε περίπτωση επέκτασης του προγράμματος και σε νέες σχολικές μονάδες, η Διεύθυνση Σπουδών Π.Ε. του ΥΠΑΙΘ θα γνωστοποιεί την εν λόγω επέκταση με την έκδοση σχετικών Εγκυκλίων.

  • Το ΦΕΚ είναι διαθέσιμο, εδώ.

Διαβάστε τις Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

   Μπες στην ομάδα μας στο Viber!

Μοιράσου το άρθρο:

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.