Υπουργείο Παιδείας: Από της 6 Μάη καλούνται οι Καθηγητές Γυμνασίων και Λυκείων να είναι στα σχολεία τους

Με έγγραφο που απέστειλε 02.05.2020 στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας, η Γενική Γραμματέας Α/θμιας, Β/θμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής κα Αναστασία Γκίκα, με θέμα την προετοιμασία επαναλειτουργίας σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ορίζει “να ενημερωθούν όλοι οι Διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί των Γυμνασίων και των Λυκείων να βρίσκονται στις θέσεις τους την προσεχή Τετάρτη 6 Μαΐου 2020”.

Σύμφωνα με το Έγγραφο ο λόγος είναι “η αναγκαία προετοιμασία λειτουργίας των σχολικών μονάδων ενόψει της σταδιακής επανόδου των μαθητών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Από την εντολή επιστροφής στα σχολεία εξαιρούνται οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι υπηρετούν σε ΣΜΕΑΕ Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Τέλος επισημαίνεται στο έγγραφο πως θα ακολουθήσουν νεώτερες ενημερώσεις με λεπτομερείς πληροφορίες και οδηγίες για την ομαλή επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων.

  • Δείτε το περιεχόμενο του εγγράφου αναλυτικά, εδώ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.