Σ. Ζαχαράκη: Δύο (2) και όχι τρεις (3) τελικά οι μάσκες που θα δοθούν ανά μαθητή και εκπαιδευτικό (video)

Δύο (2) θα είναι τελικά οι υφασμάτινες μάσκες που θα δίνονται σε κάθε μαθητή και κάθε εκπαιδευτικό σε όλα τα σχολεία της χώρας στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κοροναϊού, όπως ξεκαθάρισε η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη.

Η υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, σε συνέντευξή της στο Open διευκρίνισε ότι θα δίνονται δύο υφασμάτινες μάσκες σε κάθε μαθητή και εκπαιδευτικό και όχι τρεις ή τέσσερις, όπως γνωρίζαμε έως σήμερα.

Η υφυπουργός τόνισε πως θα υπάρχουν αντισηπτικά σε κάθε τάξη και πως το υπουργείο θα εφαρμόσει τα μέτρα που υποδεικνύονται από τους επιστήμονες.

Επίσης, υπογράμμισε ότι η επιστροφή των μαθητών στα σχολεία είναι σημαντική και ότι γίνεται προσπάθεια να διασφαλιστεί η κανονικότητα στις σχολικές συνθήκες.

Ενώ επισήμανε, ότι μέχρι στιγμής, η ημερομηνία έναρξης των σχολείων είναι η 7η Σεπτεμβρίου.

Για τις περιπτώσεις γονέων που δεν θέλουν τα παιδιά τους να φορούν μάσκα στην τάξη, η υφυπουργός Παιδείας σχολίασε πως οι κανόνες θα ισχύσουν για όλους.

.

Σ. Ζαχαράκη για τη μη χρήση μάσκας στα σχολεία: Δε θα υπάρξει καμία ανοχή!

 

* Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.

              

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.