Ο Πορτοσάλτε μπέρδεψε την «eclass» με τη Mercedes | Ηχητικό

Η λάθος ερμηνεία που έδωσε ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε στον όρο «eclass», δηλαδή η «Ηλεκτρονική Σχολική Τάξη» που είναι ανάμεσα στις δημοφιλείς αναζητήσεις στη Google, προκάλεσε σχόλια στα social media αλλά και μια καυστική ανακοίνωση από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος διάβασε eclass στον κατάλογο με τις ταχύτερα αυξανόμενες αναζητήσεις και είπε «στη Mercedes θα αναφέρεται, κάτι τέτοιο φαντάζομαι είναι».

Στο θέμα αναφέρθηκε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη η οποία σε ανάρτησή της στο Facebook σημείωσε «είναι οι δημοσιογράφοι-κήνσορες που από την περίοδο του πρώτου μνημονίου κατηγορούσαν τον λαό ως υπεύθυνο για τη χρεοκοπία και, σήμερα, με το δόγμα της ατομικής ευθύνης του αποδίδουν το δεύτερο και φονικό κύμα της πανδημίας. Γιατί κρίνουν μια ζωή από τον εαυτό τους!

Ο Άρης Πορτοσάλτε το μόνο που γνωρίζει από Eclass είναι τα πολυτελή αυτοκίνητα Mercedes και όχι οι ψηφιακές τάξεις σε σχολεία και πανεπιστήμια, στις οποίες χιλιάδες παιδιά δεν δύνανται να συμμετάσχουν λόγω έλλειψης οικιακού υλικοτεχνικού εξοπλισμού.

Βοήθεια, σταματήστε τη γη να κατέβουμε, να γλιτώσουμε από την αμορφωσιά και την απανθρωπιά τους.»

Ακούστε το ηχητικό με τον Άρη Πορτοσάλτε:

 

Δείτε επίσης:

 

* Διαβάστε τις Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

Μοιράσου το άρθρο:

             

* Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.