Μπογδάνος: Φίδια στον κόρφο των σχολείων, οι μαθητές που κάνουν κατάληψη!

Στο στόχαστρό του βάζει ο βουλευτής ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, τους μαθητές που συμμετέχουν σε καταλήψεις σχολείων, πολλοί από τους οποίους διεκδικούν πιο ασφαλείς συνθήκες μόρφωσης, λιγότερα παιδιά στις τάξεις και προσλήψεις εκπαιδευτικών εν μέσω πανδημίας.

Σε μια αδιανόητη ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χαρακτηρίζει τους μαθητές που κάνουν κατάληψη , «φίδια στον κόρφο των σχολείων».

«Από τους καταληψίες της γενιάς μου οδηγηθήκαμε σε νέο εθνικό διχασμό, εκατό δισεκατομμύρια επιπλέον χρέος, εθνική ήττα στο μακεδονικό, καταναγκαστικό εποικισμό, ασυδοσία των μπάχαλων. Λυπάμαι, αλλά φαίνεται πως δεν έχουμε καταλάβει τί φίδι ανεχόμαστε στον κόρφο των σχολείων μας» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, όταν κάποιοι ακόλουθοί του έσπευσαν να διαφωνήσουν μαζί του, ρωτώντας γιατί στην εποχή της πανδημίας είναι λάθος να ζητούν οι μαθητές 15 παιδιά ανά τμήμα και προσλήψεις εκπαιδευτικών, αυτός απάντησε: «Δε γίνεται καμιά κατάληψη για αυτούς τους λόγους όμως».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.