Μεταπτυχιακό στα Τεχνοοικονομικά Συστήματα

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) “Τεχνο-Οικονομικά Συστήματα” έχει οργανωθεί και υλοποιηθεί μέσα από τη συνεργασία της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΗΜΜΥ) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) και του Τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας της Σχολής Ναυτιλίας & Βιομηχανίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Ειδικεύσεις:

  • «Διοίκηση Τεχνολογίας»
  • «Διοίκηση Οργανισμών και Επιχειρηματικότητα»

Στόχος του Προγράμματος είναι να εκπαιδεύσει μελλοντικά στελέχη στην διοίκηση επιχειρήσεων και στην υλοποίηση τεχνικών έργων μεγάλης κλίμακας, αξιοποιώντας την σύγχρονη τεχνολογία στην απαιτητική και ταχύτατα μεταβαλλόμενη κοινωνία της πληροφορίας.

Στο Πρόγραμμα διδάσκουν καθηγητές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, του Πανεπιστημίου Πειραιώς και άλλων πανεπιστημίων.

Η διάρκεια είναι δύο χρόνια.

Η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι υποχρεωτική και η διεξαγωγή τους γίνεται απογευματινές ώρες.

Τα υποχρεωτικά μαθήματα γίνονται ώρες 18:00 – 21:00 ενώ τα μαθήματα επιλογής γίνονται ώρες 17:00 – 19:00, 18:00 – 20:00, 19:00 – 21:00.

Εγγραφή ως χρήστες στη διεύθυνση gradapply.ece.ntua.gr/

Συμπλήρωση της αίτησης στη διεύθυνση gradapply.ece.ntua.gr/και ανάρτηση (upload) των ακόλουθων δικαιολογητικών:

  1. Τίτλους προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών. Σε περίπτωση που δεν έχει εκδοθεί ακόμη πτυχίο ή δίπλωμα θα πρέπει να υποβληθεί βεβαίωση από την οικεία Σχολή για την αναμενόμενη αποφοίτηση, αναλυτική βαθμολογία όλων των μαθημάτων, καθώς και υπεύθυνη δήλωση για το χρόνο ολοκλήρωσης των προπτυχιακών σπουδών (το κείμενο της υπεύθυνης δήλωσης είναι διαθέσιμο μέσα από το ηλεκτρονικό σύνδεσμο υποβολής της αίτησης και δύναται να εκδοθεί ηλεκτρονικά από το www.gov.gr/). Όσοι υποψήφιοι προέρχονται από ξένα Πανεπιστήμια θα αναρτούν το πτυχίο και την αναλυτική βαθμολογία. Στην συνέχεια θα γίνεται ο σχετικός έλεγχος σύμφωνα με τα κριτήρια του ν.4957/2022 στο Εθνικό Μητρώο Τύπων Τίτλων Σπουδών Αναγνωρισμένων Ιδρυμάτων – ΔΟΑΤΑΠ (doatap.gr)
  2. Αναλυτική βαθμολογία όλων των μαθημάτων από τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές με βαθμό διπλώματος / πτυχίου
  3. Βιογραφικό Σημείωμα συνοδευόμενο με Έκθεση Ενδιαφερόντων
  4. Πιστοποιητικό γνώσης αγγλικής ή άλλης ξένης γλώσσας
  5. Υπεύθυνη Δήλωση ότι: «γνωρίζετε ότι οι παρακολουθήσεις στο μεταπτυχιακό είναι υποχρεωτικές και υπάρχει όριο απουσιών για κάθε μάθημα –μέγιστο ¼ των διαλέξεων προκειμένου να μπορείτε να εξεταστείτε στο μάθημα. Επιπλέον, έχετε διαβάσει τον οδηγό σπουδών και γνωρίζετε τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματά σας σε περίπτωση που επιλεγείτε για φοίτηση στο ΔΠΜΣ «Τεχνο-οικονομικά Συστήματα» (να εκδοθεί ηλεκτρονικά από το www.gov.gr/)
  6. Οι υποψήφιοι οφείλουν να υποδείξουν στο αντίστοιχο πεδίο τα στοιχεία δύο ατόμων, οι οποίοι θα πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικά συστατικές επιστολές

ΠΡΟΣΟΧΗ: Προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022.

Όλες οι Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, τα Τελευταία Νέα  και η Επικαιρότητα, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησέ μας στο Instagram
Ακολούθησέ μας στο Twitter
Μπες στην ομάδα μας στο Viber
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μοιράσου το άρθρο μας

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.  – If the images are subjected to copyright contact us in order to replase them.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.