Κεραμέως για τη νέα σχολική χρονιά: Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε και πάλι!

Άνοιγμα Σχολείων: Βράδυ Κυριακής, λίγες ώρες πριν την έναρξη της νέας και διαφορετικής χρονιάς, η Νίκη Κεραμέως έστειλε το δικό της μήνυμα.

«Καλή σχολική χρονιά σε όλες και σε όλους! Μια νέα χρονιά ξεκινά γεμάτη όρεξη για μάθηση, ελπίδες, προσδοκίες, αλλά και προκλήσεις. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε και πάλι! », ανέφερε η υπουργός Παιδείας.

Ευχόμενη καλή σχολική χρονιά σε όλες και σε όλους, η υπουργός σημειώνει ότι οι προτεραιότητες είναι δύο: αφ’ ενός να συνεχιστεί όσο πιο απρόσκοπτα γίνεται η “απαραίτητη για όλους εκπαιδευτική διαδικασία”, αφ’ ετέρου να προστατευτεί η “πολύτιμη υγεία των μαθητών μας, των εκπαιδευτικών μας, των οικογενειών μας”.

Μια νέα χρονιά ξεκινά γεμάτη όρεξη για μάθηση, ελπίδες, προσδοκίες, αλλά και με τις ιδιαιτερότητες μίας νέας κανονικότητας“, υπογραμμίζει η κ. Κεραμέως και καταλήγει: “Τους περασμένους μήνες δοκιμαστήκαμε πολύ. Όμως προσαρμοστήκαμε, αλλάξαμε τις συνήθειές μας και βγήκαμε νικητές. Έτσι και τώρα, όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε και πάλι“.

Διαβάστε τις Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

   Μπες στην ομάδα μας στο Viber!

Μοιράσου το άρθρο:

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.