Μάσκα: Κεραμέως για το περιστατικό ξυλοδαρμού εκπαιδευτικού

Μάσκα: Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον ξυλοδαρμό εκπαιδευτικού από γονέα στην Κρήτη με αφορμή το θέμα των μασκών στους μαθητές.

Συγκεκριμένα, η κ. Κεραμέως τόνισε:

«Μου αναφέρθηκε περιστατικό λεκτικής και σωματικής βίας εναντίον εκπαιδευτικού σε σχολείο στα Χανιά από γονέα που αρνήθηκε να φορέσουν τα παιδιά του μάσκα. Επικοινώνησα με τον εκπαιδευτικό και τον διευθυντή του σχολείου και τους διαβεβαίωσα ότι το Υπουργείο θα κάνει ό,τι χρειασθεί για να προστατεύσει την εκπαιδευτική κοινότητα από οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια. Ήδη ζήτησα από την Υπηρεσία να καταθέσει σχετική αναφορά στον αρμόδιο Εισαγγελέα για τις περαιτέρω ενέργειες. Στο πρόσωπο του εν λόγω εκπαιδευτικού αντικατοπτρίζεται όλο το εκπαιδευτικό δυναμικό, το οποίο υπερβάλλει εαυτόν για να στηρίξει τα παιδιά μας, τις οικογένειές τους και την κοινωνία εν συνόλω στην ιδιαίτερα δύσκολη αυτή περίοδο. Τέτοιες ενέργειες είναι αδιανόητες και δεν θα γίνουν ανεκτές.»

Διαβάστε τις Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

   Μπες στην ομάδα μας στο Viber!

Μοιράσου το άρθρο:

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.