Η Περιβαλλοντική Εκπαίδευση με στόχο την Αειφορία στην εποχή της κλιματικής αλλαγής – [11 -13 Σεπτεμβρίου 2020 Πάτρα]

Η Περιβαλλοντική Εκπαίδευση με στόχο την Αειφορία στην εποχή της κλιματικής αλλαγής

8ο Συνέδριο, Πάτρα
11 -13 Σεπτεμβρίου 2020

Το 8ο  Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτικών για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε.)  πραγματοποιείται σε μια περίοδο αυξανόμενης  παγκόσμιας ανησυχίας καθώς οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής έχουν ήδη επηρεάσει ολόκληρο τον πλανήτη  καθώς όλο και πιο συχνά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ακραίες καιρικές συνθήκες και σοβαρές αρνητικές συνέπειες για τα οικοσυστήματα.

Διαδικτυακή διεξαγωγή του 8ου Συνεδρίου της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτικών για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε.) και η Οργανωτική Επιτροπή του 8ου Συνεδρίου της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε., με θέμα: «Η Περιβαλλοντική Εκπαίδευση με στόχο την Αειφορία στην εποχή της κλιματικής αλλαγής», εκτιμώντας τα δεδομένα, αποφάσισε τη ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ διεξαγωγή των εργασιών του Συνεδρίου, από 11 έως 13 Σεπτεμβρίου 2020, ώστε να υπάρξει η απρόσκοπτη διεξαγωγή του και η μέγιστη συμμετοχή των Συνέδρων σε αυτό.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας που θα έχει και την τεχνική υποστήριξη, καθώς και των Σχολών Θετικών και Ανθρωπιστικών – Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.