Εκπαιδευτικοί Α.ΔΗ.Κ Λάρισας για e-εκλογές | Επιλέγουμε να βαδίσουμε τον δρόμο της συνέπειας

Η συντονιστική επιτροπή της παράταξης Ακηδεμόνευτοι Δημοκράτες Καθηγητές Λάρισας σχετικά με τις εκλογές αιρετών με ηλεκτρονική ψηφοφορία απέστειλε την παρακάτω ανακοίνωση:

Ανακοίνωση 

Η συντονιστική επιτροπή των Α.ΔΗ.Κ., μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της e- ψηφοφορίας για την επιλογή αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών στο ΠΥΣΔΕ ν. Λάρισας, δηλώνει ότι για την παράταξη μας, με δεδομένα, αφενός το μικρό χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από την ίδρυση της συνδικαλιστικής παράταξης μας μέχρι την ημέρα των εκλογών και τον πόλεμο λάσπης που δεχθήκαμε και αφετέρου τον εκβιασμό των συνάδελφων από τις συνδικαλιστικές παρατάξεις και από το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ ν. Λάρισας , το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα για την υπεράσπιση των αιτημάτων και των δικαιωμάτων όλων των εκπαιδευτικών, εκπροσωπώντας τους στο ΠΥΣΔΕ, λέγοντας τους πάντα την αλήθεια και κοιτώντας τους στα μάτια.

Συγχαίρουμε όλους εκείνους τους συναδέλφους, που παραβλέποντας τις απειλές για διαπόμπευσή τους και αψηφώντας το πολωμένο κλίμα, ψήφισαν με μια απλή διαδικασία.

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους, που μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας έδωσαν ένα σημαντικό ποσοστό , επειδή στάθηκαν όρθιοι απέναντι στο κύμα τρομοκρατίας και στις απειλές για δημόσιο εξευτελισμό των τελευταίων ημερών.

Διαβεβαιώνουμε όλους τους συναδέλφους ότι:

  • Θα είμαστε απέναντι σε κάθε πολιτική επιλογή που θα αντιστρατεύεται τα συμφέροντα των εκπαιδευτικών και των μαθητών.
  • Θα στηρίζουμε κάθε θετική πρωτοβουλία που θα αποσκοπεί στην αναβάθμιση της εκπαίδευσης.

Πίσω από τον κουρνιαχτό  που σήκωσαν οι εκλογές, από αύριο θα μας απασχολήσουν και πάλι, πέρα από το πολύ σοβαρό θέμα της διαχείρισης των συνεπειών της “πανδημίας του κορωνοϊού” στα σχολεία  και  άλλα εξίσου σοβαρά προβλήματα της εκπαίδευσης,  που απαιτούν λύσεις.

Εμείς δεσμευόμαστε ότι θα αγωνιστούμε για την επίλυση τους, από τη θέση που μας όρισαν οι συνάδελφοι για μια ακόμη φορά,  εκπροσωπώντας τους επάξια.

ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ

ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ

ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΣΜΙΚΟ ΜΑΣ ΡΟΛΟ

ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ

ΝΑ ΒΑΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ».

Η Συντονιστική Επιτροπή

Εύδαιμον το Ελεύθερον, Ελεύθερον το Εύψυχον

(Θουκυδίδη, Περικλέους Επιτάφιος).

Λάρισα, 9-11-2020

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.