Εκκίνηση επιμόρφωσης προϊσταμένων και εκπαιδευτικών ΠΕ60 και ΠΕ06 στο πρόγραμμα δραστηριοτήτων στην αγγλική γλώσσα στο Νηπιαγωγείο

Για το σχολικό έτος 2020-2021 αποφασίστηκε η πιλοτική εισαγωγή της αγγλικής γλώσσας μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες για δύο (02) διδακτικές ώρες εβδομαδιαίως στο υποχρεωτικό πρωινό πρόγραμμα των δημόσιων Νηπιαγωγείων γενικής παιδείας όλων των τύπων.

Για την απρόσκοπτη συμμετοχή τους στην επιμόρφωση της πιλοτικής εισαγωγής δραστηριοτήτων στην αγγλική γλώσσα στο Νηπιαγωγείο (Υ.Α. με αρ. Φ.7/76108/ΓΔ4/17-06-2020) καλούνται οι προϊστάμενοι/νες και οι εκπαιδευτικοί ΠΕ60 των πρωινών τμημάτων των πιλοτικών Νηπιαγωγείων καθώς και οι εκπαιδευτικοί ΠΕ06 που έχουν διατεθεί στα παραπάνω πιλοτικά Νηπιαγωγεία:

(α) να κάνουν άμεσα αίτηση εγγραφής στην πλατφόρμα του ΙΕΠ: https://www.iep.edu.gr/services/mitroo/login.php

Για τυχόν τεχνικά προβλήματα και αντιμετώπισή τους συμπληρώνεται η φόρμα: https://www.iep.edu.gr/helpdesk/open.php?topicId=14

(β) Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής τους θα λαμβάνουν από το ΙΕΠ ηλεκτρονικό μήνυμα με τις οδηγίες και τους κωδικούς σύνδεσης:

  • στο περιβάλλον ασύγχρονης εκπαίδευσης (moodle),
  • στο περιβάλλον της τηλεδιάσκεψης (Microsoft teams) με το οποίο θα πραγματοποιηθεί η επιμόρφωση.

              

 

Αγγλικά – Νηπιαγωγείο 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.