Εγκύκλιος | Παρουσιολόγιο COVID-19: Καταχώρηση όσων Δ.Υ βρίσκονται σε άδεια ειδικού σκοπού

Καταχώρηση σε παρουσιολόγιο Covid-19 όσων βρίσκονται σε αναρρωτική άδεια ειδικού σκοπού, που αφορά υπαλλήλους του Δημοσίου, οι οποίοι απαιτείται να τεθούν σε περιορισμό, λόγω των έκτακτων μέτρων για τον κορωνοϊό.

Σχετικά με το Παρουσιολόγιο COVID-19:

Επισημαίνεται ιδιαιτέρως ότι τα στοιχεία που καταχωρούνται στο παρουσιολόγιο COVID-19 αξιοποιούνται  για την διαμόρφωση δημόσιας πολιτικής κατά την αντιμετώπιση των έκτακτων συνθηκών που καλείται η δημόσια διοίκηση να αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της πανδημίας .

Συνεπώς, παρακαλούνται οι αρμόδιοι να προβαίνουν στην καταχώριση των εν λόγω στοιχείων,  αν όχι αμελλητί, εντός ευλόγου χρόνου.

Δεδομένης της διατήρησης σε ισχύ της αναρρωτικής άδειας ειδικού σκοπού, που αφορά υπαλλήλους του Δημοσίου, οι οποίοι απαιτείται να τεθούν σε περιορισμό, λόγω των έκτακτων μέτρων για τον κορωνοϊό COVID-19 και κατόπιν οδηγιών από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.)  οι υπηρεσίες υποχρεούνται στην συμπλήρωση του εν λόγω παρουσιολογίου, μέχρι νεωτέρας ενημέρωσης από το Υπουργείο Εσωτερικών.

  • Η εγκύκλιος είναι διαθέσιμη, εδώ.
Δείτε επίσης:

Διαβάστε τις Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

   Μπες στην ομάδα μας στο Viber!

Μοιράσου το άρθρο:

             

Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.