Εγκύκλιος: Παράταση εγγραφών στα Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία μέχρι 25/9

Συμπληρωματικές οδηγίες για τις εγγραφές στο Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα στον Ενιαίο Τύπο Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου και στο Τμήμα Πρωινής Ζώνης για το σχολικό έτος 2020-2021

Σε εφαρμογή της με αρ. πρωτ. Φ7/118139/ΦΔ/Δ1/9-9-2020 (ΦΕΚ 3838/9-9-2020 Υ.Α) σας ενημερώνουμε ότι για τις εγγραφές στο Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα και στο Τμήμα Πρωινής Ζώνης στον Ενιαίο Τύπο Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου ορίζεται ως καταληκτική ημερομηνία η Παρασκευή 25-9-2020.

Παρακαλούνται οι Διευθυντές/ντριες των Σχολικών Μονάδων να ενημερώσουν άμεσα τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών.
Στη συνέχεια μετά το πέρας των εγγραφών να αποστείλουν στις οικείες Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στοιχεία για τον αριθμό των εγγραφέντων μαθητών/τριών καθώς και τον αριθμό των επιπλέον τμημάτων που συγκροτούνται στο Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα και στο Τμήμα Πρωινής Ζώνης.
Σας επισημαίνουμε ότι με ευθύνη των Διευθυντών/ντριών των Σχολικών Μονάδων ενημερώνεται η ηλεκτρονική πλατφόρμα myschool.

Με εντολή Υφυπουργού
Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Π/ΘΜΙΑΣ,
Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΚΙΚΑ

  • Η εγκύκλιος είναι διαθέσιμη, εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.