Διαδικτυακό σεμινάριο για την ενημέρωση εκπαιδευτικών του Δικτύου Συνδεδεμένων Σχολείων της UNESCO

Tο Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο σε συνεργασία με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου, το φορέα διαχείρισης του Παγκόσμιου Γεωπάρκου UNESCO Λέσβου, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Πανεπιστήμιου Κρήτης, το φορέα διαχείρισης του Παγκόσμιου Γεωπάρκου UNESCO Ψηλορείτη και την Έδρα UNESCO του Πανεπιστημίου Αιγαίου για τα Γεωπάρκα και την βιώσιμη ανάπτυξη νησιωτικών και παράκτιων περιοχών.

Το ως άνω αναφερόμενο σεμινάριο θα λάβει χώρα την 27η Νοεμβρίου και ώρα 17.00- 20.00 προκειμένου να ενημερωθούν οι εκπαιδευτικοί για το νέο πρόγραμμα του διεθνούς οργανισμού το οποίο συνδέεται με την προτεινόμενη για το έτος 2020-2021 θεματική «Εθνικά Γεωπάρκα και οφέλη για την τοπική κοινωνία». Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα θεματική καθώς τα Γεωπάρκα αποτελούν τόπους με ιδιαίτερη σημασία δεδομένου ότι περιλαμβάνουν τη γεωλογική, ιστορική και πολιτιστική διαδρομή ενός τόπου.

Οι εγγραφές γίνονται μέσω της πλατφόρμας:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdCfjU9UXajT6mXBv8RkTNotEoDgqESjgri6xNeRCN7BZMhw/viewform?usp=sf_link

και ο σύνδεσμος για την είσοδο στην πλατφόρμα είναι ο ακόλουθος: https://global.gotomeeting.com/join/401517013.

Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα οι εκπαιδευτικοί μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ. 2251047033 ή να στείλουν μήνυμα στο e-mail: lesvospf@otenet.gr.

Παρακαλούμε το παρόν να τεθεί υπόψη των εκπαιδευτικών των σχολικών μονάδων του πίνακα αποδεκτών (επισυνάπτεται το πρόγραμμα και η αφίσα).
Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΣΟΦΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ

  • Το έγγραφο είναι διαθέσιμο, εδώ.

* Διαβάστε τις Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

Μοιράσου το άρθρο:

             

* Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.