Διάρθρωση του εβδομαδιαίου προγράμματος σε Γυμνάσια-Λύκεια: Δύο ομάδες και τρία διαλείμματα

Ενδεικτική διάρθρωση του εβδομαδιαίου ωρολόγιου προγράμματος διεξαγωγής μαθημάτων και διαλειμμάτων των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης παρατίθεται σε σχετική απόφαση του υπουργείου Παιδείας που υπογράφεται από την υφυπουργό, Σοφία Ζαχαράκη.

Αναλυτικά αναφέρεται:

Στο πλαίσιο εφαρμογής μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 στις σχολικές μονάδες Δ/θμιας Εκπαίδευσης κρίνεται αναγκαία η υιοθέτηση πρακτικών ελαχιστοποίησης του συγχρωτισμού των μαθητών/-τριών. Ως εκ τούτου, και, λαμβάνοντας υπόψη τα οριζόμενα στο άρθρο 6 (παρ. 3) περί γενικών μέτρων προστασίας της υπ΄ αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.5339/08-09-2020 (Β΄ 3780) ΚΥΑ, προτείνεται ο κατ΄ ελάχιστον διαχωρισμός του συνόλου των τμημάτων της σχολικής μονάδας σε δύο σταθερές ομάδες (ΟΜΑΔΑ Ι και ΟΜΑΔΑ ΙΙ).

Το εβδομαδιαίο ωρολόγιο πρόγραμμα διεξαγωγής μαθημάτων και διαλειμμάτων για κάθε ομάδα μπορεί ενδεικτικά να διαμορφωθεί ως ακολούθως:

Με ανάλογο τρόπο διαμορφώνεται το εβδομαδιαίο ωρολόγιο πρόγραμμα διεξαγωγής μαθημάτων και διαλειμμάτων των Εσπερινών Σχολείων.

  • Η απόφαση είναι διαθέσιμη, εδώ.

              

Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση – Ωρολόγιο Πρόγραμμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.