Δημοτικό σχολείο Άνω Καλλινίκης: Απόφαση γονέων να μη στείλουν τα παιδιά τους για μάθημα!

Απόφαση να μην στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο πήραν τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Άνω Καλλινίκης Φλώρινας, δηλώνοντας την αντίθεσή τους στη χρήση μάσκας από τους μαθητές.

Στην επιστολή που έστειλαν προς κάθε αρμόδια αρχή αναφέρουν ότι υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με τη χρήση μάσκας από τα παιδιά, για τα οποία περιμένουν να λάβουν σαφείς και τεκμηριωμένες απαντήσεις.

Επισημαίνουν δε  ότι παιδιά ηλικία 6-12 ετών δε θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη μάσκα με τον ενδεδειγμένο τρόπο και τελικά θα εκτεθούν περισσότερο στον κίνδυνο από τον οποίο υποτίθεται ότι θα τα προστατεύσει.

Όπως είπε στην ΕΡΤ Φλώρινας ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας Γιώργος Λυγούρας που έχει λάβει το σχετικό έγγραφο, ήρθε σε επικοινωνία με τον Διευθυντή του σχολείου, ο οποίος τον διαβεβαίωσε πως θα έχει συνάντηση με το σύλλογο γονέων για το θέμα αυτό.

«Είμαι σίγουρος ότι οι γονείς θα καταλάβουν την αναγκαιότητα χρήσης μάσκας εντός των σχολικών αιθουσών και όλα θα πάνε καλά με τους μαθητές να δίνουν «το παρών» στον αγιασμό που πρόκειται να γίνει τη Δευτέρα», σημείωσε.

  • Η επιστολή είναι διαθέσιμη, εδώ.

 

              

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.