Βραδιά του Ερευνητή 2020 | Πρόσκληση στις διαδικτυακές εκδηλώσεις

Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης σας προσκαλεί να συμμετέχετε στις δράσεις της «Βραδιάς του Ερευνητή 2020» που θα διεξαχθούν διαδικτυακά την εβδομάδα 23 – 27/11/2020.

Στόχος της Βραδιάς του Ερευνητή, η οποία για πρώτη φόρα φέτος λόγω της πανδημίας διεξάγεται ψηφιακά, είναι να προσφέρει στους διαδικτυακούς επισκέπτες όλων των ηλικιών μια ξεχωριστή εμπειρία, αποκαλύπτοντας μπροστά τους τον συναρπαστικό κόσμο της Έρευνας και της Τεχνολογίας.

Πιο συγκεκριμένα, οι δράσεις που προγραμματίζονται είναι:

1.     « CHAT LAB»: Πρόκειται για σύντομες διαδικτυακές συναντήσεις των ερευνητών μας με το ευρύ κοινό (σχολεία, καθηγητές, ομάδες ειδικού ενδιαφέροντος, οικογένειες κ.λπ.) στις οποίες μέσω φιλικής διαδικτυακής συζήτησης, θα έχετε τη δυνατότητα να θέσετε τα ερωτήματά σας κατευθείαν στην πηγή! Η δράση θα υλοποιηθεί την εβδομάδα Δευτέρα 23 Νοεμβρίου με Παρασκευή 27 Νοεμβρίου. Κρατήσεις μπορείτε να κάνετε στο ακόλουθο σύνδεσμο: http://researchersnight.gr/chat-lab/ επιλέγοντας πρώτα τον ερευνητή που προτιμάτε.

2.      « Ερευνητές και έρευνα αιχμής». Στο website αλλά και στο κανάλι της εκδήλωσης στο  «YouTube», οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ερευνητές και να μάθουν για την έρευνα αιχμής που πραγματοποιείται στα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Κέντρα της χώρας

3.      «Βραδιά του Ερευνητή 2020»: Η διαδικτυακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 μέσα από το κανάλι μας στο «YouTube

Επισκεφθείτε το site της εκδήλωσης http://www.researchersnight.gr για να ενημερωθείτε αναλυτικά για όλες μας τις δράσεις και να μάθετε τα τελευταία μας νέα!

* Διαβάστε τις Εκπαιδευτικές Ειδήσεις, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του edweek.gr

Μοιράσου το άρθρο:

             

* Αν η εικόνα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για να την αντικαταστήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.